Paus

Vi vill bara meddela er om att det kommer bli en liten paus i bloggen ett par dagar, då vi tillsammans ska åka iväg över helgen och kommer inte ha någon tillgång till dator. Men däremot kommer vi tillbaka på söndag och då fortsätter vi som vanligt igen. Så håll ut och glöm inte bort oss dessa dagar vi är borta.

Vi vill också passa på att tacka alla våra kära läsare. Vi har haft denna blogg i två dygn nu ungefär och vi har redan en massa läsare och vi är jätte glada och jätte, jätte tacksamma över detta. Självklart vill vi locka hit fler läsare som också stannar kvar och följer oss så ofta dom bara kan! Tack vare er läsare blir det mycket roligare att uppdatera och ni hjälper oss även att hålla bloggen vid liv. Tusen tack för det!

Men vi måste även få klaga och gnälla lite över er, då ni är väldigt dåliga på att lämna kommentarer efter er! Vi ser gärna att ni gör det efter att ni läst, då det skulle vara kul att se vad det är för folk som är inne här och följer våran blogg och dessutom ser vi gärna att ni lämnar era egna åsikter, idéer, tips och förslag till oss. Tack på förhand!

Nu får vi önska er en riktigt trevlig helg, så ses vi här igen på söndag! Sköt om er :)

Kommentarer
Postat av: Ina

Jag ser att eran header och jordglob har försvunnit från bloggen, jag skulle behöva lösen igen så jag kan fixa det :)

2008-02-17 @ 11:57:00
URL: http://sarahb.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0