Nu är det enkelt att göra gott

"Varje gång du besöker godstart.se så samlar du in pengar till goda ändamål. Inte nog med det: varje gång du klickar på en länk eller köper något från butikerna på godstart.se samlar du in ännu mer.

Hur går det till? Jo, pengarna kommer från våra annonsörer. Det fungerar precis som annonser i en vanlig papperstidning - företagen betalar för att du ska se dem. Skillnaden med godstart.se är att pengarna som kommer in går vidare till välgörenhet. Reklampengar till goda ändamål, helt enkelt.

Du kan välja var du vill att pengarna från just dina klick ska gå. Registerar dig som användare på godstart.se! Det tar inte ens en minut. Då kan du välja vilken insamlingsorganisation som ska få pengar av dig. När du är registrerad, kan se hur mycket pengar du skänkt hittills. Utan att du betalar ett öre. Alltså.. Helt gratis.

Dessutom får du en riktigt bra startpunkt på Internet. På godstart.se finns det mesta du behöver. Dina personliga länkar kan du lägga till själv när du registrerar dig. Då får du precis den startsida du vill ha."

Gör som jag och många andra, bli alltså medlem på godstart.se och/eller sprid denna länk vidare, så att alla människor får chansen att hjälpa till. Gratis. Kan det bli bättre? Helt underbart ju!

Bidra kan man göra på många sätt

Ja, när man hör ordet "bidra" tänker iallafall vi yngre människor på att det gäller att bidra med pengar. Oftast. Eller det är iallafall vad jag och folk i min omgivning tänker på, det första vi gör när vi hör det ordet.

Men det är inte sant. Man kan hjälpa till och bidra på väldigt många sätt. Själv är jag en fattig student så att skänka 200:- varje månad, går tyvärr inte för mig i dagsläget. Men däremot hjälper jag till på annat sätt. Som tex, att skänka kläder och prylar till Second hand butikerna. Det är ett väldigt smart sätt!

Dit kan du skänka allt från kläder, leksaker till köksprylar. Ja, så gott som allt! Bara det är helt och fräscht, förståss. Prylar du har ledsnat på, leksaker dina barn har ledsnat på, kläder som du och dina familjemedlemar har växt ut, vad gör ni av det? Det finns allt för många människor som bara slänger iväg det..

Gör inte det.
Du borde göra som så pass många andra och skänka det till second hand butikerna. Inte nog med att du kommer ha ett gott samvete, så finns det även en chans för dom som inte har så mycket pengar till kläder, pengar till presenter och julklappar, som alltså handlar i dessa butiker och kan få en ljusare och lättare framtid.

Det finns inget negativt, bara positivt i det hela.

Vad gör du av kläder och prylar som inte längre kommer till använding?

Nu börjar vi blogga igen!

För exakt sju månader och två veckor sedan, bestämde vi oss för att lägga ner denna blogg. Nu är vi tillbaka igen, med nya krafter och bloggen kommer inom kort, rulla på som den ska igen!

Jag hoppas att våra gamla läsare hittar tillbaka igen, men även nya =)

RSS 2.0